Κυ08302015

Last update02:53:34 μμ

Back Home

Ελληνική Κυψέλη…

  • PDF

Την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια μιας νέας τοπικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. της δημοτικής επιτροπής Κυψέλης. Μια περιοχή που ταλανίζεται από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης των ναρκωτικών και της εγκληματικότητας και όπου οι πολίτες ψάχνουν για μια όαση, που ίσως καταφέρει να λύσει κάποια από τα πολλά προβλήματά τους. Γι' αυτό και είδαμε στην συγκεκριμένη εκδήλωση ανθρώπους που για πρώτη φορά ήρθαν σε επαφή με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ακριβώς για να ακούσουν κάτι διαφορετικό, από τα χείλη πολιτικού άνδρα. Κάποιον που θα τους δώσει ή έστω θα προτείνει λύσεις.
Για όλα αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας, οι οποίοι ήδη δέχθηκαν το πρώτο χτύπημα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, από τους γνωστούς άγνωστους κουκουλοφόρους… όμως επειδή γνωρίζουμε τόσο τον γραμματέα της τοπικής (Σ. Παπαδόπουλο), όσο και κάποιους άλλους συντελεστές της προσπάθειας, σε καμία περίπτωση τέτοιες ενέργειες δεν θα τους λυγίσουν.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για ελληνική "κυψέλη", επίσης με νόημα τόνισε  "…ενώ γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί στις τοπικές των μεγάλων κομμάτων, ο ΛΑ.Ο.Σ. ανοίγει και νέες τοπικές επιτροπές…". Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν επίσης, ο βουλευτής της Α' περιφέρειας Αθηνών, Θάνος Πλεύρης, ο βουλευτής της περιφέρειας Αθηνών Μάκης Βορίδης και πολλά στελέχη του κόμματος.